Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu Fadia. Am lucrat împreună pentru optimizarea conținutului website-ului nostru, precum și la realizarea de articole sau postări Facebook.

Este o tânără talentată, creativă, spontană și plină de viață. Un plus pe care îl consider important este că își respectă termenele pe care le stabilim în funcție de proiect. Este flexibilă și deschisă la idei noi. De aceea colaborarea cu ea este o plăcere!

Smaranda Iordache, SmarSoft Electronic

Pe lângă profesionalism, talent, creativitate și răbdare, Fadia mi-a arătat și că este un om extraordinar și m-a ajutat în afara proiectului pentru care a fost contactată.

Să lucrez cu ea a fost foarte ușor. A înțeles repede nevoile mele și a știut să potrivească cuvintele în cel mai frumos mod. O recomand cu drag!

Aleksandra-Sașka Mihajlovic, ElseWhere365

Recomand cu căldură serviciile Fadiei! Ea nu livrează doar conținut de calitate, ci aduce și o valoare reală fiecărui proiect în care se implică.

Profesionalismul și atenția la detalii pe care le-a manifestat Fadia în fiecare proiect pe care am colaborat au depășit cu mult așteptările mele. În plus, comunicarea fluentă și promptitudinea ei în livrarea lucrărilor au făcut procesul colaborării extrem de plăcut și eficient.

Abilitatea ei de a surprinde esența afacerii mele și de a o transpune în cuvinte este remarcabilă.

Alin Dăbuleanu, AutoGedal.ro